Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (2024)

Table of Contents
Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave Ambasadori gjerman Rohde: Tani vjen puna e rëndë për anëtarësim në Këshillin e Europës Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble Ambasadori gjerman, Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble – Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave Rohde: Kosova duhet t’i bindë ministrat e Komitetit me meritë dhe veprime për anëtarësimin në KiE 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim Asnjë nga amendamentet e propozuara nga Serbia nuk u miratuan në Asamble, 131 deputetë votuan për Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime Rohde: Tani vjen pesha e rëndë, për të siguruar shumicën e nevojshme në maj Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble – tash Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime 131 vota për, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për votimin për Kosovën 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim Rohde: Kosova fitoi mendjet dhe zemrat sot në Asamble, tani duhet t’i bind ministrat me veprime Rohde: Kosova duhet t’i bindë ministrat e Komitetit me meritë dhe veprime për anëtarësimin në KiE Asambleja Parlamentare njofton zyrtarisht për rekomandimin që Kosova të jetë pjesë e Këshillit të Evropës Ambasadori Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tash Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime Edhe një hap tjetër pranë anëtarësimit në KiE, Rohde: Tani pesha e rëndë, Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime Ambasadori Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime Ambasadori gjerman: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim Nënkoloneli Palkowitsch merr detyrën, Rohde: Testament i fortë i bashkëpunimit me Kosovën Nënkoloneli Palkowitsch merr detyrën, Rohde: Testament i fortë i bashkëpunimit me Kosovën References
 • Lajme
 • Argëtim
 • Sport
 • Transmetime
 • Gola
 • Tabela
 • Facebook
 • Twitter
 • Google News
 • Youtube
 • Lajmet e fundit
 • Lajmet e mia
 • Burimi
 • Statistikat

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (1) Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (2) Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (3) Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (4)

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave

para 21 orë - Syri.net Kosova

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, është shprehur i kënaqur nga votimi pro në Asamblenë Parlamentare që Kosova të avancojë drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Me anë të një postimi në...

Syri.net KosovaKallxoRTV 21TelegrafiKlan KosovaReporteriSyri.net Kosova Reporteri Gazeta ExpressRTKOraInfo

Ambasadori gjerman Rohde: Tani vjen puna e rëndë për anëtarësim në Këshillin e Europës

para 21 orë - Kallxo

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka reaguar pas votimit në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Europës për anëtarësimin e Kosovës në Këshilin e Europës. “Duke fituar zemrat dhe mendjet...

Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble

para 23 orë - RTV 21

Asambleja Parlamentare sot gjatë ditës ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar edhe ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde...

Ambasadori gjerman, Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble – Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 22 orë - Telegrafi

Ambasadori i Gjermanisë në Prishtinë, Jörn Rohde, ka përshëndetur vendimin e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës(KiE), që ka votuar pro që Kosova të vazhdoj rrugëtimin edhe më tej drejt anëtarësimit...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave

para 22 orë - Klan Kosova

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, është shprehur i kënaqur nga votimi pro në Asamblenë Parlamentare që Kosova të avancojë drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Me anë të një postimi në...

Rohde: Kosova duhet t’i bindë ministrat e Komitetit me meritë dhe veprime për anëtarësimin në KiE

para 23 orë - Reporteri

Asambleja Parlamentare ka votuar në favorë të Kosovës që të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë...

131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim

para 24 orë - Syri.net Kosova

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës. Ajo miratoi një opinion ligjor me 131 vota për, 29 kundër dhe 11 abstenime. Vendimi përfundimtar...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (18) Asnjë nga amendamentet e propozuara nga Serbia nuk u miratuan në Asamble, 131 deputetë votuan për

para 24 orë - Reporteri

Shumica e deputetëve të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës mbështeti anëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë me seli në Strasburg. Për votuan 131 deputetë nga 171 sa ishin prezentë, kundër...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (19) Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - Gazeta Express

Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Lexo Edhe: Brainberries...

Rohde: Tani vjen pesha e rëndë, për të siguruar shumicën e nevojshme në maj

para 23 orë - RTK

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde ka reaguar pas votimit të Asamblesë Parlamentare pro Kosovës. Ai ka thënë se u fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, por sipas tij tani vjen pasha e rëndë,...

Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - OraInfo

Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë se u fituan...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (20) 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim

para 24 orë - Gazeta Express

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës. Ajo miratoi një opinion ligjor me 131 vota për, 29 kundër dhe 11 abstenime. Lexo Edhe: Vendimi...

Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - Bota Sot

Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë se u fituan...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (21) 131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim

para 23 orë - Indeks online

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës. Ajo miratoi një opinion ligjor me 131 vota për, 29 kundër dhe 11 abstenime. Vendimi përfundimtar...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (22) Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - Indeks online

Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë se u fituan...

Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble – tash Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - GazetaBlic

Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë se u fituan...

131 vota për, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për votimin për Kosovën

para 24 orë - RTK

Asambleja Parlamentare ka njoftur edhe zyrtarisht në platformën “X” për votimin pro Kosovës. “Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës....

131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim

para 24 orë - OraInfo

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës. Ajo miratoi një opinion ligjor me 131 vota për, 29 kundër dhe 11 abstenime. Vendimi përfundimtar...

Rohde: Kosova fitoi mendjet dhe zemrat sot në Asamble, tani duhet t’i bind ministrat me veprime

para 23 orë - Lajmi.net

Asambleja Parlamentare Evropiane ka votuar sot pro anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës. Për këtë, Kosovën e ka uruar edhe ambasadori gjerman Jorn Rohde. Rohde ka thënë se mendjet dhe zemrat...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (23) Rohde: Kosova duhet t’i bindë ministrat e Komitetit me meritë dhe veprime për anëtarësimin në KiE

para 23 orë - Infokusi

Asambleja Parlamentare ka votuar në favorë të Kosovës që të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë...

Asambleja Parlamentare njofton zyrtarisht për rekomandimin që Kosova të jetë pjesë e Këshillit të Evropës

para 24 orë - Lajmi.net

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës. Ajo miratoi një opinion ligjor me 131 vota për, 29 kundër dhe 11 abstenime. Vendimi përfundimtar...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (24) Ambasadori Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 22 orë - Pressonline

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës(KiE) ka votuar Pro Kosovës që të vazhdoj rrugëtimin edhe më tej drejt anëtarësimit në KiE. Për këtë votim pozitiv në KiE ka reaguar ambasadori i Gjermanisë...

Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - Periskopi

Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime 16 Apr, 21:27 Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt...

Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tash Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - Epoka e Re

Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë se u fituan...

Edhe një hap tjetër pranë anëtarësimit në KiE, Rohde: Tani pesha e rëndë, Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - Dosja.al

KOSOVË- Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Në lidhje me këtë hap ka reaguar edhe ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde....

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (25) Ambasadori Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - Dukagjini

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës(KiE) ka votuar Pro Kosovës që të vazhdoj rrugëtimin edhe më tej drejt anëtarësimit në KiE. Për këtë votim pozitiv në KiE ka reaguar ambasadori i Gjermanisë...

Ambasadori gjerman: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, tani pesha e rëndë- Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

para 23 orë - Gazeta10

Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë se u fituan...

131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim

para 23 orë - Shqip

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës. Ajo miratoi një opinion ligjor me 131 vota për, 29 kundër dhe 11 abstenime. Vendimi përfundimtar...

131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim

para 24 orë - Fakti Ditor

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës. Ajo miratoi një opinion ligjor me 131 vota për, 29 kundër dhe 11 abstenime. Vendimi përfundimtar...

131 vota pro, 29 kundër, PACE njofton zyrtarisht për ftesën që iu bë Kosovës për anëtarësim

para 24 orë - Top24

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës ka rekomanduar që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës. Ajo miratoi një opinion ligjor me 131 vota për, 29 kundër dhe 11 abstenime. Vendimi përfundimtar...

Nënkoloneli Palkowitsch merr detyrën, Rohde: Testament i fortë i bashkëpunimit me Kosovën

para një dite - Klan Kosova

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka thënë se krijimi i pozitës së zëvendësatasheut në këtë ambasadë, është shenjë e bashkëpunimit me Kosovën. Ai këtë e ka thënë pasi Oliver Palkowitsch ka...

Nënkoloneli Palkowitsch merr detyrën, Rohde: Testament i fortë i bashkëpunimit me Kosovën

para një dite - OraInfo

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka thënë se krijimi i pozitës së zëvendësatasheut në këtë ambasadë, është shenjë e bashkëpunimit me Kosovën. Ai këtë e ka thënë pasi Oliver Palkowitsch ka...

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (26)

KLIK

Rohde: Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në KiE fitoi thuajse 80 % të votave (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 6327

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.