Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (2024)

Table of Contents
Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës Anëtarësimi i Kosovës në KiE, Kuvendi njofton se pasdite pritet votimi Asambleja Parlamentare voton sot raportin që rekomandon anëtarësimin e Kosovës në KiE Votimi në Asamblenë e KiE-së, Tahiri: Shumica e vendeve dërmuese janë në anën tonë Votimi për Kosovën në Asamblenë e KiE, Kuvendi i Kosovës del me një njoftim A do ta kalojë sot Kosova sfidën e parafundit drejt anëtarësimit në KiE Delegacioni i Kosovës në KiE: Është ngjarja më e madhe pas pavarësisë, shumica e shteteve janë në anën tonë Nisin punimet e Komitetit Politik në KiE, do të diskutohet edhe amendamenti i Italisë për Asociacionin Sot pritet të votohet për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës Asambleja Parlamentare e KiE-së pritet të votojë pro Kosovës Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë Votimi për Kosovën në Asamblenë e KiE, Kuvendi i Kosovës del me një njoftim Kosova në betejë kundër amendamenteve të Serbisë, para votimit në Asamblenë Parlamentare të KiE-së Votimi për Kosovën në Asamblenë Parlamentare të KiE-së, Kuvendi me njoftim Tahiri thotë se votimi në KiE me 2/3 është real, tregon sfidën e fundit përballë delegacionit serb Asambleja Parlamentare e KiE-së pritet të votojë pro Kosovës Votimi për Kosovën në Asamblenë Parlamentare të KiE-së, Kuvendi me njoftim Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë Tahiri thotë se votimi në KiE me 2/3 është real, tregon sfidën e fundit përballë delegacionit serb Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë Tahiri thotë se votimi në KiE me 2/3 është real, tregon sfidën e fundit përballë delegacionit serb Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës Anëtarësimi i Kosovës në KiE, Tahiri: Shumica dërmuese janë në anën tonë Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë Tahiri për anëtarësimin e Kosovës në KiE: Shumica e vendeve dërmuese janë në anën tonë Serbia me dy këmbë shkelë marrëveshjen me Kosovën, pengon anëtarësimin në Këshill të Evropës Historike/ Sot pritet të votohet për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës EKSKLUZIVE: Gazeta10 sjell dokumentin e plotë i cili do të diskutohet sot në Strasbourg për anëtarësimin në KiE Shtatë deputetë italianë dhe një hungarez kërkojnë që anëtarësimi i Kosovës në KiE të kushtëzohet me veprime për Asociacionin Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës Diskutim në një nga grupet më të mëdha në APKiE rreth anëtarësimit të Kosovës, deputetët falënderojnë Bakoyannisin KiE diskuton për aplikimin e Kosovës! Mbledhja në Strasburg, pritet votimi për raportin e Dora Bakoyannis KiE diskuton për aplikimin e Kosovës! Mbledhja në Strasburg, pritet votimi për raportin e Dora Bakoyannis Nga sot nisin punimet e APKiE, votimi i rekomandimit për anëtarësimin e Kosovës një nga pikat më të rëndësishme Nis sot Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën, në Strasburg Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg Dy ditë historike për Kosovën në Strasburg – sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës KiE, dy ditë historike në Strasburg për Kosovën Kosova drejt Këshillit të Europës: Sot nis i gjithë procesi Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg Dy ditë historike për Kosovën në Strasburg - sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës KiE, dy ditë historike në Strasburg për Kosovën KiE, dy ditë historike në Strasburg për Kosovën Dy ditë historike për Kosovën në Strasburg, sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg Besnik Tahiri: Procesi i Anëtarësimit të Kosovës në KE, në ditët vendimtare dhe agjenda e votimit në Asamblenë Parlamentare Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg Nga sot nisin punimet e APKiE, votimi i rekomandimit për anëtarësimin e Kosovës një nga pikat më të rëndësishme Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg Javë e ngjeshur për Kosovën në Këshillin e Evropës Kurti pret që Kosova të bëhet anëtare e KiE në maj: Zotimet tjera duhet të përmbushen pas anëtarësimit Tahiri: Dy ditë historike në Strasburg, votimi do të jetë sfidues, por Kosova do të triumfojë Tahiri: Dy ditë historike në Strasburg! Tahiri jep detaje nga agjenda në KIE lidhur me raportin për Kosovën Tahiri: Votimi në Strasburg do të jetë sfidues, por Kosova do të triumfojë Tahiri jep detaje nga agjenda në KiE lidhur me raportin për Kosovën Tahiri jep detaje nga agjenda në KiE lidhur me raportin për Kosovën Tahiri: Votimi në Strasburg do të jetë sfidues, por Kosova do të triumfojë Kurti pret që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë Tahiri thotë se do të ketë votime në Asamble Parlamentare: 15 dhe 16 prill, dy ditë historike Kosova përballet me ditët vendimtare në përpjekjen për anëtarësim në Këshillin e Evropës “Dy ditë historike në Strasburg”, Tahiri: Votimi do të jetë sfidues, por Kosova do të triumfojë Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë Të marten votohet për anëtarësimin e Kosovës në KiE: Deputeti Tahiri përshkruan temat tjera në agjendën parlamentare Kurti: Më 16 prill, votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës Kurti: Më 16 prill, votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës Kurti: Më 16 prill, votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës References
 • Lajme
 • Argëtim
 • Sport
 • Transmetime
 • Gola
 • Tabela
 • Facebook
 • Twitter
 • Google News
 • Youtube
 • Lajmet e fundit
 • Lajmet e mia
 • Burimi
 • Statistikat

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (1) Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (2) Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (3) Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (4)

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës

para një dite - Syri.net Kosova

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot me 2/3 e votave të të gjithë deputetëve të pranishëm nga të gjitha shtetet anëtare, do të votojë rekomandimin për Këshillin Ministror për anëtarësimin...

Syri.net KosovaTelegrafiReporteri ReporteriReporteriReporteriKoha.mkKlan KosovaAlbeuInaRTK

Anëtarësimi i Kosovës në KiE, Kuvendi njofton se pasdite pritet votimi

para një dite - Telegrafi

Në Strasbourg po zhvillohen punimet e sesionit pranveror të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës. Tema e rëndësishme e këtij sesioni të APKE do të jetë debati dhe votimi për anëtarësimin e Kosovës...

Asambleja Parlamentare voton sot raportin që rekomandon anëtarësimin e Kosovës në KiE

para një dite - Reporteri

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot me 2/3 e votave të të gjithë deputetëve të pranishëm nga të gjitha shtetet anëtare, do të votojë rekomandimin për Këshillin Ministror për anëtarësimin...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (17) Votimi në Asamblenë e KiE-së, Tahiri: Shumica e vendeve dërmuese janë në anën tonë

para një dite - Reporteri

Besnik Tahiri nga delegacioni i Kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës ka thënë se 2/3 e votave janë reale për votimin e sotshëm për anëtarësimin e Kosovës në KiE. Tahiri...

Votimi për Kosovën në Asamblenë e KiE, Kuvendi i Kosovës del me një njoftim

para një dite - Reporteri

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se në sesionin e sotëm me rëndësi historike për Kosovën të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës është duke marrë pjesë edhe një delegacion i deputetëve të Kosovës....

A do ta kalojë sot Kosova sfidën e parafundit drejt anëtarësimit në KiE

para një dite - Reporteri

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot me 2/3 e votave të të gjithë deputetëve të pranishëm nga të gjitha shtetet anëtare, do të votojë rekomandimin për Këshillin Ministror për anëtarësimin...

Delegacioni i Kosovës në KiE: Është ngjarja më e madhe pas pavarësisë, shumica e shteteve janë në anën tonë

para një dite - Koha.mk

“Është ngjarja ma e madhe pas pavarësisë së Kosovës”. Kështu ka thënë në një bisedë për Albanian Post nga Strasburgu, deputeti i Kuvendit të Kosovës, Enis Kervan, i cili është pjesë e delegacionit të Kuvendit...

Nisin punimet e Komitetit Politik në KiE, do të diskutohet edhe amendamenti i Italisë për Asociacionin

para një dite - Klan Kosova

Në Strasburg të Francës kanë nisur punimet e Komitetit Politik në kuadër të Këshillit të Evropës ku do të diskutohet amendamentet e propozuara për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Në këtë...

Sot pritet të votohet për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës

para një dite - Albeu

Ditën e sotme, pritet të votohet në lidhje me anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës. Lajmi është bërë i ditur nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës (PACE), e cila ka njoftuar se çështja...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës

para një dite - Ina

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot me 2/3 e votave të të gjithë deputetëve të pranishëm nga të gjitha shtetet anëtare, do të votojë rekomandimin për Këshillin Ministror për anëtarësimin...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës

para një dite - RTK

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot me 2/3 e votave të të gjithë deputetëve të pranishëm nga të gjitha shtetet anëtare, do të votojë rekomandimin për Këshillin Ministror për anëtarësimin...

Asambleja Parlamentare e KiE-së pritet të votojë pro Kosovës

para një dite - RTK

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës do të votojë sot raportin e deputetes Dora Bakojanis, e cila ka rekomanduar që ky institucion të miratojë aplikimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Debati...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (18) Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë

para një dite - RTK

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës i hapë rrugë edhe minoriteteve për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre....

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (19) Votimi për Kosovën në Asamblenë e KiE, Kuvendi i Kosovës del me një njoftim

para një dite - RTK

Sesioni me rëndësi historike për Kosovën në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës. Këtë javë, nga 15-19 prill 2024 po zhvillohen punimet e sesionit pranveror të Asamblesë Parlamentare të Këshillit...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (20) Kosova në betejë kundër amendamenteve të Serbisë, para votimit në Asamblenë Parlamentare të KiE-së

para një dite - Zeri

Delegacioni i Kosovës, që po qëndron në Strasburg, ka bërë të ditur se janë para një beteje për të mos kaluar amendamentet që janë propozuar nga delegacioni serb. “Për pak do të kemi edhe një betejë, atë...

Votimi për Kosovën në Asamblenë Parlamentare të KiE-së, Kuvendi me njoftim

para një dite - Zeri

Këtë javë, nga 15-19 prill 2024, po zhvillohen punimet e sesionit pranveror të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës (APKE), në Strasburg. Tema e rëndësishme e këtij sesioni të APKE-së do të jetë...

Tahiri thotë se votimi në KiE me 2/3 është real, tregon sfidën e fundit përballë delegacionit serb

para një dite - OraInfo

Besnik Tahiri nga delegacioni i kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës ka thënë se 2/3 e votave janë reale për votimin e sotshëm për anëtarësimin e Kosovës në KiE. Tahiri...

Asambleja Parlamentare e KiE-së pritet të votojë pro Kosovës

para një dite - OraInfo

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës do të votojë sot raportin e deputetes Dora Bakojanis, e cila ka rekomanduar që ky institucion të miratojë aplikimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Debati...

Votimi për Kosovën në Asamblenë Parlamentare të KiE-së, Kuvendi me njoftim

para një dite - OraInfo

Këtë javë, nga 15-19 prill 2024, po zhvillohen punimet e sesionit pranveror të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës (APKE), në Strasburg. Tema e rëndësishme e këtij sesioni të APKE-së do të jetë...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (21) Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë

para një dite - Lajmi.net

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës i hapë rrugë edhe minoriteteve për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre....

Tahiri thotë se votimi në KiE me 2/3 është real, tregon sfidën e fundit përballë delegacionit serb

para një dite - Fakti Ditor

Besnik Tahiri nga delegacioni i kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës ka thënë se 2/3 e votave janë reale për votimin e sotshëm për anëtarësimin e Kosovës në KiE. Tahiri...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës

para një dite - Periskopi

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës 16 Apr, 8:05 Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot me 2/3 e votave të të gjithë deputetëve të pranishëm nga të gjitha shtetet...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (22) Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë

para një dite - Periskopi

Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë 16 Apr, 9:54 Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës në KiE i...

Tahiri thotë se votimi në KiE me 2/3 është real, tregon sfidën e fundit përballë delegacionit serb

para një dite - Ekonomia Online

Besnik Tahiri nga delegacioni i kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës ka thënë se 2/3 e votave janë reale për votimin e sotshëm për anëtarësimin e Kosovës në KiE. Tahiri...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës

para një dite - Revista Kosovarja

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot me 2/3 e votave të të gjithë deputetëve të pranishëm nga të gjitha shtetet anëtare, do të votojë rekomandimin për Këshillin Ministror për anëtarësimin...

Anëtarësimi i Kosovës në KiE, Tahiri: Shumica dërmuese janë në anën tonë

para një dite - ATV Live

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës i hapë rrugë edhe minoriteteve për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre....

Tahiri: Me anëtarësimin e Kosovës në KiE fitojnë të gjithë

para një dite - Shqip

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës i hapë rrugë edhe minoriteteve për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre. Tahiri...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (23) Tahiri për anëtarësimin e Kosovës në KiE: Shumica e vendeve dërmuese janë në anën tonë

para një dite - Dukagjini

Besnik Tahiri nga delegacioni i Kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës ka thënë se 2/3 e votave janë reale për votimin e sotshëm për anëtarësimin e Kosovës në KiE. Tahiri...

Serbia me dy këmbë shkelë marrëveshjen me Kosovën, pengon anëtarësimin në Këshill të Evropës

para një dite - Gazeta10

Shteti i Serbisë e ka shkelur marrëveshjen me Kosovën, raporton Gazeta10. Përfaqësuesit serbë përmes amendamenteve po lobojnë te vendet përfaqësuese të KiE për të kundërshtuar anëtarësimin e Kosovës në...

Historike/ Sot pritet të votohet për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës

para një dite - Shqip

Sot pritet të votohet në lidhje me anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës. Lajmi është bërë i ditur nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës (PACE) e cila ka njoftuar se çështja e Kosovës...

EKSKLUZIVE: Gazeta10 sjell dokumentin e plotë i cili do të diskutohet sot në Strasbourg për anëtarësimin në KiE

para një dite - Gazeta10

Deputetët e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës sot në Strasbourg do të diskutojnë për pranimin e Kosovës në këtë organizatë ndërkombëtare. Nëse dy të tretat e parlamentarëve që përfaqësojnë...

Shtatë deputetë italianë dhe një hungarez kërkojnë që anëtarësimi i Kosovës në KiE të kushtëzohet me veprime për Asociacionin

para një dite - Gazeta10

Shtatë deputetë italianë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës dhe një hungarez janë duke kërkuar që Kosova ta themelojë Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe si kusht për pranimin në KiE....

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës

para një dite - Alfax

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës sot me 2/3 e votave të të gjithë deputetëve të pranishëm nga të gjitha shtetet anëtare, do të votojë rekomandimin për Këshillin Ministror për anëtarësimin...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (24) Diskutim në një nga grupet më të mëdha në APKiE rreth anëtarësimit të Kosovës, deputetët falënderojnë Bakoyannisin

para 2 dite - Gazeta Express

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës ka thënë se ai bashkë...

KiE diskuton për aplikimin e Kosovës! Mbledhja në Strasburg, pritet votimi për raportin e Dora Bakoyannis

para 2 dite - Top Channel

Duke nisur nga sot, Këshilli i Evropës do të votojë raportin e Dora Bakoyannis për aplikimin e Kosovës për të qenë anëtare e këtij institucioni. Votime do të ketë në komitetet e posaçme dhe në Asamblenë...

KiE diskuton për aplikimin e Kosovës! Mbledhja në Strasburg, pritet votimi për raportin e Dora Bakoyannis

para 2 dite - Albeu

Duke nisur nga sot, Këshilli i Evropës do të votojë raportin e Dora Bakoyannis për aplikimin e Kosovës për të qenë anëtare e këtij institucioni. Votime do të ketë në komitetet e posaçme dhe në Asamblenë...

Nga sot nisin punimet e APKiE, votimi i rekomandimit për anëtarësimin e Kosovës një nga pikat më të rëndësishme

para 2 dite - Gazeta Express

Debati për kërkesën e Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Evropës dhe votimi i draft opinionit do të jenë ndër pikat më të rëndësishme të seancës pranverore të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (25) Nis sot Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën, në Strasburg

para 2 dite - Indeks online

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg

para 2 dite - RTV 21

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg

para 2 dite - Reporteri

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Dy ditë historike për Kosovën në Strasburg – sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës

para 2 dite - Ina

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

KiE, dy ditë historike në Strasburg për Kosovën

para 2 dite - Syri.net Kosova

E hëna dhe e marta janë dy ditë historike për Kosovën, pasi Këshilli Evropian do të votojë raportin e Dora Bakoyannis për aplikimin e Kosovës në Këshill dhe do të ketë votime në komitete dhe në Asamblenë...

Kosova drejt Këshillit të Europës: Sot nis i gjithë procesi

para 2 dite - Lajmi.net

Debati për kërkesën e Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Evropës dhe votimi i draft opinionit do të jenë ndër pikat më të rëndësishme të seancës pranverore të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (26) Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg

para 2 dite - Zhurnal

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg

para 2 dite - GazetaBlic

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg

para 2 dite - Klan Kosova

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Dy ditë historike për Kosovën në Strasburg - sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës

para 2 dite - Bota Sot

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

KiE, dy ditë historike në Strasburg për Kosovën

para 2 dite - Ora news

E hëna dhe e marta janë dy ditë historike për Kosovën, pasi Këshilli Evropian do të votojë raportin e Dora Bakoyannis për aplikimin e Kosovës në Këshill dhe do të ketë votime në komitete dhe në Asamblenë...

KiE, dy ditë historike në Strasburg për Kosovën

para 2 dite - Syri

E hëna dhe e marta janë dy ditë historike për Kosovën, pasi Këshilli Evropian do të votojë raportin e Dora Bakoyannis për aplikimin e Kosovës në Këshill dhe do të ketë votime në komitete dhe në Asamblenë...

Dy ditë historike për Kosovën në Strasburg, sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës

para 2 dite - InfoShqip

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg

para 2 dite - Tetova Sot

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Besnik Tahiri: Procesi i Anëtarësimit të Kosovës në KE, në ditët vendimtare dhe agjenda e votimit në Asamblenë Parlamentare

para 2 dite - Radio Kosova e Lire

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Taniri, ka bërë të ditur se ditët e ardhshme do të jenë shumë të rëndësishme për Kosovën në procesin e anëtarësimit të saj në Këshillin e Evropës. Në një deklaratë...

Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg

para 2 dite - Fakti Ditor

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Nga sot nisin punimet e APKiE, votimi i rekomandimit për anëtarësimin e Kosovës një nga pikat më të rëndësishme

para 2 dite - Bota Press

Debati për kërkesën e Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Evropës dhe votimi i draft opinionit do të jenë ndër pikat më të rëndësishme të seancës pranverore të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të...

Sot nis Asambleja e Këshillit të Evropës, dy ditë historike për Kosovën në Strasburg

para 2 dite - Ekonomia Online

Këshilli i Evropës ka njoftuar se sot do të fillojë Asambleja e Këshillit të Evropës, e cila do të zgjasë deri të premten e 19 prillit. Në mesin e pikave për diskutim është edhe ai për aplikimin e Kosovës...

Javë e ngjeshur për Kosovën në Këshillin e Evropës

para 2 dite - Shqip

E hëna dhe e marta janë dy ditë historike për Kosovën, pasi Këshilli Evropian do të votojë raportin e Dora Bakoyannis për aplikimin e Kosovës në Këshill dhe do të ketë votime në komitete dhe në Asamblenë...

Kurti pret që Kosova të bëhet anëtare e KiE në maj: Zotimet tjera duhet të përmbushen pas anëtarësimit

para 3 dite - Gazeta Express

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka folur sot para Këshillit të Përgjithshëm të Vetëvendosjes. Një pjesë të fjalimit ia ka kushtuar anëtarësimit të Kosovës në Këshill të Evropës duke e kujtuar vendimin...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (27) Tahiri: Dy ditë historike në Strasburg, votimi do të jetë sfidues, por Kosova do të triumfojë

para 3 dite - Reporteri

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy ditët e ardhshme janë shumë të rëndësishme...

Tahiri: Dy ditë historike në Strasburg!

para 3 dite - RTV 21

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri pjesë e delegacionit të Kosovës, ka dhënë detaje për agjendën e Këshillit Evropian për dy ditët në vijim për shkak se pritet të hidhet në votim raporti...

Tahiri jep detaje nga agjenda në KIE lidhur me raportin për Kosovën

para 3 dite - OraInfo

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka dhënë detaje për agjendën e Këshillit Evropian për dy ditët në vijim për shkak se pritet të hidhet në votim raporti për Kosovën. Tahiri, pjesë e...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (28) Tahiri: Votimi në Strasburg do të jetë sfidues, por Kosova do të triumfojë

para 3 dite - Telegrafi

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (29) Tahiri jep detaje nga agjenda në KiE lidhur me raportin për Kosovën

para 3 dite - Indeks online

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka dhënë detaje për agjendën e Këshillit Evropian për dy ditët në vijim për shkak se pritet të hidhet në votim raporti për Kosovën. Tahiri, pjesë e...

Tahiri jep detaje nga agjenda në KiE lidhur me raportin për Kosovën

para 3 dite - Klan Kosova

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka dhënë detaje për agjendën e Këshillit Evropian për dy ditët në vijim për shkak se pritet të hidhet në votim raporti për Kosovën. Tahiri, pjesë e...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (30) Tahiri: Votimi në Strasburg do të jetë sfidues, por Kosova do të triumfojë

para 3 dite - Zeri

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy...

Kurti pret që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës

para 3 dite - Epoka e Re

Kryeministri Albin Kurti ka thënë të dielën se pas zbatimit të aktvendimit të Gjykatës Kushtetuese në lidhje me çështjen e Manastirit të Deçanit, pret që Kosova të bëhet anëtare e Këshillit të Evropës....

Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë

para 3 dite - Bota Sot

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy ditët e ardhshme...

Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë

para 3 dite - Gazeta Express

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy ditët e ardhshme...

Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë

para 3 dite - GazetaBlic

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy ditët e ardhshme...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (31) Tahiri thotë se do të ketë votime në Asamble Parlamentare: 15 dhe 16 prill, dy ditë historike

para 3 dite - Lajmi.net

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy ditët e ardhshme...

Kosova përballet me ditët vendimtare në përpjekjen për anëtarësim në Këshillin e Evropës

para 3 dite - Top24

Delegacioni i Kosovës, i udhëhequr nga Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, është nisur drejt Strasburgut për dy ditët që mund të shënojnë një kapitull të ri në historinë e vendit. Me një agjendë të ngjeshur...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (32) “Dy ditë historike në Strasburg”, Tahiri: Votimi do të jetë sfidues, por Kosova do të triumfojë

para 3 dite - Dukagjini

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy...

Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë

para 3 dite - Periskopi

Asambleja Parlamentare pasnesër flet për anëtarësimin e Kosovës në KiE, deputeti Tahiri tregon çfarë ka tjetër në agjendë 14 Apr, 20:55 Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK),...

Të marten votohet për anëtarësimin e Kosovës në KiE: Deputeti Tahiri përshkruan temat tjera në agjendën parlamentare

para 3 dite - Epoka e Re

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), që është pjesë e delegacionit kosovar në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, ka treguar se dy ditët e ardhshme...

Kurti: Më 16 prill, votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës

para 3 dite - Syri.net Kosova

Kryeministri i Kosovës dhe lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti tha sot se edhe dy ditë, më 16 prill, do të jetë votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, kur...

Kurti: Më 16 prill, votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës

para 3 dite - Periskopi

Kurti: Më 16 prill, votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës 14 Apr, 15:33 Kryeministri i Kosovës dhe lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti tha sot se edhe dy...

Kurti: Më 16 prill, votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës

para 3 dite - Revista Kosovarja

Kryeministri i Kosovës dhe lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti tha sot se edhe dy ditë, më 16 prill, do të jetë votimi më i rëndësishëm në procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, kur...

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (33)

KLIK

Sot votimi historik për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 6331

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.